O meni

Najverjetneje veš veliko več o meni, kot si misliš, če si prebral/a vsaj nekaj moje poezije na instagram ali facebook strani Miselnost. V resnici je velik del mene ravno tam in sedaj tudi v obliki knjige.

Ker že nekaj časa premlevam, kaj za vraga naj sploh napišem sem, sem se spomnila otroških in najstniških let ter nervoze, ki je prišla vsakič, kadar je kak odrasel izjavil stavek: »Sedaj pa bo po vrsti vsak povedal nekaj o sebi!«. Tega res nisem marala, ker res nisem imela pojma, kaj naj sploh povem in iskreno mi v teh 21 letih ni uspelo, da bi se česar spomnila.

V bistvu sem čisto navadno dekle, ki je nekega dne vzelo v roko list papirja in pero (bolj telefon haha) in začelo. Skoraj dve leti kasneje pa je tukaj moja prva knjiga Metuljem nevidne barve.

Moram pa povedati, da si nikoli nisem predstavljala, da bo to tako hitro šlo v to smer in sem neizmerno srečna in hvaležna, da je šlo. Še bolj pa sem hvaležna za vse vas, ker mi omogočate, da sploh hodim po tej poti, najbolj pa za tiste, ki z mano stopate po njej.

HVALA ❤ !

Shopping Cart